Grabbarna Gson

Igår eftermiddag tog vi med Födelsedagslotta till hemlig ort. Haha, nästan pinsamt att det tillslut inte var farligare än världens goaste mat på Pinchos i Skövde. Jag lurade i'na allt möjligt innan vi väl kom fram.. bungyjump, laserdome, moskérundvandring, sumobrottning, ulltovning, skriva på borgenärskap för hus och företag, tarmsköljning, poledance och lite annat trevligt. Men hon blev så nöjd så med bara ett vanligt restaurangbesök. Det bästa kanske var att hon fick pilla på phonen hur mycket hon ville utan att det var konstigt alls och istället helt tillåtet och naturligt :)

Idag då? Jo, det var en gång en liten liten pojke som bestämde sig för att absolut inte posa så där snyggt i profil med hela kroppen som han själv och storebrorsorna tidigare gjort. Han försökte verkligen dölja vem han var. Eller också körde han bara ett par väl intränade Michael Jacksonmoves där bland alla hans rörelser... han passade på när det var hans stund i rampljuset. 

Skulle mamman och pappan ta reda på om han verkligen var en han? Hm, nja det gick ju inte missta grabben för en liten dam direkt. Han släppte tillslut sitt Michaelgrepp... 
Mamman: (oj jösses!!! tänkte hon) Det där var väl en ganska stor snopp va? 

Det gick inte att blanda ihop honom med något annat kön direkt. 

..och spela roll om detta råkade uppdagas? Med storebrorsorna har vi inte fått reda på något kön men ändå har jag varit bombsäker på pojkar, Gson sänder liksom bara ut pojkspermier och då blir det liksom inget annat än grabbar i min mage. Den här killen kunde ju inte dölja att han var grabb även om han ens försökte. En välutvecklad pojke och hans mor är inte blind! Så nu vet vi att han är en han. Eller också är han en tjej med pung och snopp.. i så fall får han vara det. Bara han blir en lycklig liten människa. 

Usch vad tråkigt det blev nu för alla som verkligen hade hoppats på att han var en tjej utan snopp. MEN vad kul för hans familj som mer än gärna välkomnar den lille unike individen in i grabbfamiljen (+ mamman och katten). 

Varför berättar jag att han är en han här? För att jag vill såklart! Ja och sedan kanske jag kan förebygga någon eller några dumma kommentarer om att "hoppas det är en tjej nu då".. De där kommentarerna kommer ju självfallet komma ändå eftersom alla osmidiga kommentarskläckare inte läser detta. Men jag vet ju nu! Så då kan jag ju på ett mer bekräftande sätt beklaga deras sorg :) 

Triss i pojkar? Nja, så kanske man kan uttrycka det men jag skulle snarare kallat triss i lycka. 

Maken till unge te å verkligen inte ligga still i mer än 2 sekunder åt gången har jag då aldrig träffat på!! Jag är nästan chockad över att hon faktiskt fick denna bild. Kullerbyttor, bena uppåt sträck, spark, cykling, armdirigering, fotarbete, boxning, sidorullning och magläge. 

..och vad han hade växt på några veckor! Såg redan lite trångt ut :) 

Charlie snackar ofta om att han gick ut ur magen när jag sov och hämtade kläder och en tv och gick in igen.. så att han hade något att göra därinne och så att han absolut inte föddes naken. Kanske har denna pojke gjort något liknande? Hämtat en tv och/eller lite musik och höll på med en dans av bästa sort eller liknande när han hade sin tid i rutan idag? Kläder det hade han ju dock inte fått på sig. Det såg jag ju väldigt tydligt. 

Det knäppa är att jag knappt känt av honom alls de tre senaste dagarna, nästan så att jag blev orolig.. men innan, i väntrummet började han ordentligt... och tog ut de tidigare tre dagarnas stillasittande på en och samma gång. 

Vilket jäkla brorsagäng detta kommer att bli. Tänk när de är 28, 26 och 20? Vilket gäng!! Mitt egna grabbgäng <3 

Ikväll har jag och Tussen jobbat. De andra grabbarna har tränat fotboll och Challe har ställt ut en ljuslykta. Han hittade den bland över tusen andra, inte illa pinkat. Ikväll när jag åkte hem från jobbet fanns det inte ett spår kvar av några ljuslyktor. Tur att jag har min lille Gson :)