Tandläkarpremiär

Eller tandskötesrskepremiär rättare sagt. 


Han tyckte nog väntrummet var roligast. Så imorgon väntar vi rs-virus 😛 

Loffe har sju tänder. Dom där två framtänderna har han typ gnagt sönder lite längst fram. Det gjorde han snabbt, typ när han fick dom nästan. Han har nog gnagit på allt som går och även på allt som inte går. Men det var ingen fara sa hon. 

Bara jag hjälper honom att borsta tänderna två gånger per dag tills han blir tio år så är allt frid och fröjd. Loffe blev väldigt stolt över presenterna han fick. En liten tandkräm och en liten tandborste. 

Han är dessvärre inte den enklaste att borsta tänderna på. Han blir rätt glad när jag gör iordning tandborsten, gapar glatt och säger aaa. Sedan får jag ta typ fyra snabba borsttag i överkäken innan han tycker att han är helt färdig. Tänderna i nedekäken gömmer han med hjälp av alla krafter han har tillsammans med sin tunga och käkmuskler. Men jag tänker inte ge upp! Bara så han vet, mjehehehe.. 

Han vill hellre plaska med vattenstrålen från kranen än borsta tänderna länge och ordentligt. Och kör jag utan vattenstråle så skäller han på mig tills han får sitt vatten. Bortskämda Loffetuss. 

Nu är han inne på sin siesta som han påbörjade i vagnen på väg hem. Snart dags att väcka honom för rond två till tandläkarstället. 

Jag, Loffe och Wilmer ska till tandregleringen för första gången i våra liv. Wilmer är orolig för räls.. och säger att han säkert får glasögon också.. om han får räls :)