Ännu en Wilmerdag

Idag har Wilmer och Bamse varit hos morfar. Jag slutade egentligen 16 men tog minus på rasten och lite komp så jag hämtade killarna kl 14 istället. Wilmer hade skött sig fint. Fick ju tillbringa dagen med sin absoluta favorit person :) När vi kom hem så gosade vi som vanligt. Han vilade en stund, sedan fick han följa med till FORM en sväng. Jag har nu gjort det... Jag har sagt upp mig. Det känns lite delat men vi pratade om det en stund och jag tror jag tagit rätt beslut. När jag arbetat heltid nu så har jag absolut inte kännt för att träna, inte kännt att jag haft någon tid till det. Bara kännt för att vara med Wilmer. Får dåligt samvete om jag tränar och inte är med Wilmer när jag jobbar så mycket och missar så mycket tid med honom. Får lite dåligt samvete över att jag inte tränar men Wilmer väger tyngre. Får väl vara så här ett tag. Efter nästa unge drar jag igång igen iaf. När jag bara gick hemma var det faktiskt skönt att komma iväg och bara få tänka på sig själv lite, få igång och få tillbaka kroppen på köpet också.. men så är som sagt inte fallet i dagläget. Efter FORM åkte vi och handlade lite, har nu lärt mig att han ska sitta i kundvagn även om jag bara ska handla pyttelite, trodde vi skulle få vara i affären hela kvällen.. herrn hittar enga vägar :)

Jimpan och mamma är kvar på MAVA. Var en kraftig lunginflammation.. Fick fel penicillin igår, mer feber och mer trött idag. Dålig saturation, igår 78-85 utan syrgas. Idag 91 med syrgas.. inga bra värden men han är en riktig tuffing så han är snart hemma igen! Han har ju mamma hos sig också, lite kärlek på tillfrisknarvägen är alltid bra.

Ska gå och lägga mig nu, jag och Wilmer ska upp tidigt. Han ska vara hos moster Liza imorgonbitti. Det gäller att ställa upp för laget som hon själv sa. Hon hade heller inget annat för sig imorgon kl 06.30 :) Bamse sover hos pappa inatt, så slipper jag gå ut med honom innan, fast största anledningen är att jag inte vill att han ska rymma imorgon när jag jobbar...
Såg föresten min ssk-uppsatspluggarkompis Lisa i tidningen idag med en lite Stina. Jättekul! Jag har senaste tiden letat efter henne på nyfödda-sidan utan att veta att de skulle ha barn.. En känsla som var rätt. Blev några sms, kul kul, längesedan sist.