Frågetecken

Igår gick arbetskvällen fortare än vanligt, förstår inte vart tiden tar vägen ibland. När jag kom hem var jag iallafall väldigt ensam. Konstigt, förr var det bara skönt, men efter att Wilmer kommit till världen tycker jag bara det är jobbigt och alldeles för tyst när jag är ensam. När jag efter jobbet idag åkte till mamma för att hämta honom sov han.. Vaknade sedan på helt fel sida. Var otroligt grinig. När vi kom hem mjuknade han då vi lekte skall med Bamse med hjälp av lite leverpastejmacka :) Sedan underhöll han mig med bedårande danser, spikning och massor med lek i sitt rum.

Tycker förresten att det är mycket störande att primärvården ska frysa ut privatläkarna när det gäller vårdcentralsverksamhet. Vet inte vad eller hur det ser ut på läkarfronten på jobbet framöver, få se om det dyker upp någon under morgondagens rond. Det är ju vårdcentraler och sjukhus som ansvarar för läkarinsatser i kommunerna. Det är utifrån läkarinsatserna vi utför vårt arbete, det är de som grundar vårt arbete. Det är nu också sandlådenivå på uppdelningen av vilka vårdcentraler som åtar sig att sköta detta. Har varit tal om att välja vårdcentral ett bra tag. Mycket dåligt att det inte är förberett och färdigplanerat vilka läkare/vårdcentraler som ska ansvara för vilka av de olika kommunala boendena. Shit the same hur många som "listat sig" på de olika ställena. Vi har 18 patientplatser som skulle vara säkert listade för all framtid om någon vårdcentral nu skulle varit intresserade av lite extra patienter. Trodde att kontinuitet och lättillgängliheten till läkare var lite av poängen med hela "nya vårdcentralskonceptet", men oj vad jag verkar ha fel. Som en patient på arbetet säger: Det är "sjuk" vård! Vi kanske kan lägga ner hela den kommunala Hälso- och sjukvården? Är ju tydligen inte så viktigt..

Ne nu ska jag sluta sura och istället försöka hitta på något kul att äta innan jag börjar inkräkta i Försäkringskassans lilla mysiga djungel. Fått nytt schema för oktober och måste lägga in/ändra lite föräldradagar så jag inte blir av med min heltids-SGI.