Godnatt kl 21 på en lördag


Ja, det var förra veckan det! Wilmer har haft typ 40 graders feber sedan i torsdags. Vi har jobbhelg. Igår sov de på Götav. Inte alla barnpassningshem som tar emot sjuka barn. Kändes inte bra i mammahjärtat men för barn och mormor gick det bra så det var väl bara jag.. och jag vet ju de har det minst lika bra där som hos mig. En jobbig natt för Wilmer F och hans mormor. 

Gson och grannarna gräver upp häcken med minigrävare och sånt. Så det måste ju liksom bli gjort denna helg. Men min magkänsla gällande Wilmer har inte varit bra idag. Jag ringde hem och fick prata med min sjukling men det gick knappt. Han är typ aldrig ledsen men det var han nu och kunde knappt prata pga smärta från halsen. Hostig och slemmig också.. Det blev jouren för han och Gson. Endast virus enligt doktorn. Vi har ju varit med förr med Wilmer F som aldrig blir sjuk men när han väl blir det så verkar han ju bli det ordentligt. Så flaschbackarnilli blev lite rädd. Men säger lilla doktorn att det bara är virus så är det väl så.. men ett CRP kunde hon la kostat på grabben iallafall. Haha, enligt rapport hade han fått vänta en timme och det fick hon allt höra när det väl var hans tur :)

Ikväll har han varit heldäckad och med urknepig andning, fladdrande hjärtslag och feberyra. Meducinproblem också! Världens spya efter drickalvedon. Drickipren funkar inte heller. Köpte munlösande Alvedon med det var sååå nära en spya till. Så han svalde dem hela utan problem till slut. Tror inte de har samma verkan när de sväljs hela men lite har de nog gjort iallafall. Nästa gång får han nog gå på riktiga tabletter för att fightas med äckelpäckig drickalvedon eller munsönderfallande vill vi nog alla lägga ner känns det som. För att inte tala om suppar. Övergrepp som jag helst låter bli. 

Han orkade äta lite för första gången idag alldeles nyss efter helsvald munsönderfallande Alvedon. En del glassar har det ju blivit också men han hade gärna fått äta fyrdubbelt så jag känt mig lite nöjdare. Konstigt, i vanliga fall är det typ glassförbud och idag har han serverats glassar på löpande band.. men dessvärre inte orkat äta upp dem riktigt. 

Challe då? Jo, honom åkte jag och hämtade hos farmor och Alex efter jobbet. Han var inte riktigt som vanligt han heller. När vi kom hem så visade det sig att den pojken också hade feber. Så han däckade han med. 

Nu är alla barn medicinerade och kissade och ligger som två sovande varmkorvar på varsin sida om mig. Klockan är bara barnet så här på en lördagskväll men enligt mina beräkningar så lär natten bjuda på bruten sömn gånger flera.