80 000 papp i månan tack!

Alltså kvällsunderhållningen gillar jag stenmycket! 19.30 börjar det för barnen. Restaurangen och scenen ligger under samma tak så jag och min man kan i lugnan ro njuta av maten och drycken medans grabbarna underhålls. I restaurangen finns förresten också en filmhörna och på terassen precis utanför finns en liten lekplats så vi får för all del äta alla våra måltider i lugn och ro. Grabbarna käkar en aning snabbare än oss och hade vi fått hålla deras tempo så hade jag knappt hunnit sätta mig förrän det var dags att avsluta måltiden. Men som det är nu så är det kanon.

Wilmers nya bästa vän som är lika gammal, supersöt, rund och dietisvan som Wilmer själv har två småsystrar. Den ena är tre år och av samma skrot och korn som Challe. Jag hittade dem under tidiga kvällen tätt intill varandra i min säng... ja, den där tjejtjusarn är en klass för sig. Så allvarligt var det inte iallafall. De spelade snällt på varsina iPads men oj vad mysigt det såg ut... Wilmer hittade jag tillsammans med sin vän inne i min garderob. Där satt de och spelade... och undrade om de fick "sova över" inne i garderoben för det tyckte de skulle vara väldigt trevligt. Ja, och den minsta lilla ungen kom inkrypandes här med en oliv i näven som hon plockat på vägen hit... henne har jag och Gson lättflörtat kärrat ner oss i. Så vi har alla funnit vad vi söker här. Igårkväll slog det oss under samtal att vi faktiskt bodde grannar också. Trevligt.

Vi kom hem 22.30 ikväll. En timme senare här nere, fast det bryr sig inte denna svenska blogg sig om att uppmärksamma. Jag publicerar en timme bakåt tydligen. Grabbarna har hållt fast vid deras nyfunna. Gson har gosat och gått med ettåringen. Han vill ha en sån. Jag känner mig som en ballong. Italiensk buffé till middag.. och en härrans massa drinkar. Våra grannar bjöd :) Schysst va? Så kan man göra när man har All inclusive. Artigt men redan betalt :)

Jag ska försöka hitta ett arbete där jag får ut minst 80 000 kronor efter skatt så att kan bo här och precis så här året runt. Tips på sådana yrken mottages tacksamt... en kriterie är att jag måste kunna jobba hemifrån... alltså precis här.