Is och mossa

Gson överöser det lilla barnet med hockeyartiklar! Orättvist mot Wilmer. Men Gson var ärlig eller osmart när han talade om för W att Frölundatröjan kostade 500 spänn.. så nu är Wilmers lyckligt vetandes om att pappan har en skuld på 500 till W. 

Men igår tog det väl ändå priset!! W var i skolan, jag yogade och de andra två åkte upp till stan för att köpa EN ny hockeyklubba till Challe. Jo, vars han hade fått en ny hockeyklubba OCH ett helt jäkla komplett skyddsutrustningspaket! Men vad ska barnet få i julklapp egentligen undrade jag och Wilmer då? Har pappan tänkt sig miljonskulder till den förstfödde om han ska hålla på i den här takten? 

Hepp, mammahjärtat fixade inte detta så när Challe malligt struttade omkring i sin nya outfit när W kom hem från skolan så fick jag skänka en för tidigt julklapp till W också. Han brydde sig inte om prisskillnaden, utan skakade faktiskt av lycka över sitt nya Minecraftspel. Men förtydligade ändå för sin far att han fortfarande var skyldig honom en femhundring. Bortskämdaste grabbarna i världen! 

Att förse W med samma hockeygrejer som Challe fått är liksom ingen idé. Så här kul tycker han att det är att åka skridskor = inte alls kul. 

Challe tränar teknik och Pauswilmer får skjuts av Gson där borta i bakgrunden. 

Min lille transformerspojke. 

Igårkväll var jag med hela den kvinnliga Gsonskaran på alot dekoration och dekorerade. Kransar och adventsljusstakar och sånt. Det fanns ett helt hav av dekorationstillbehör. Det fanns massor med fina typ skålar, lyktor, fat och burar och sånt som man fick köpa också eller köpa och dekorera. Glögg och julmusik också. Jag har redan paxat upp mig för nästa år :) 

Linda och Wilma in action. 

Alla Gsontjejerna i största koncentration. 

Är man höggravid så får man leta upp den enda stolen på bygget till glöggpausen. 

Happy advent. Skönt att ha det avklarat.

Det var fast pris så det var liksom bara att mata på med det man ville. 

När jag var klar och nästan gett upp så hittade jag den här buren och blev kär och fyllde den också. 


Idag har jag yogat igen. Fortfarande inte riktigt kry i nos eller hals så yogan får räcka så länge. Även om det faktiskt är riktigt svinjobbigt ändå men inte på samma sätt. Uthållighetsjobbigt och segt för mina pyttesmå och klena muskler  men inte så värst konditionspåfrestande, vilket passar perfekt när jag är så här lite halvfriskt. Efter det hämtade jag mamma. 

I skogen. 

Hon har nämligen gått och blivit uteliggare. Eller också hämtade jag henne hemma och skjutsade upp henne till skogen så att hon kunde fylla sina uteliggarlikna kassar med mossa så att hon också kan adventspyssla... Jag tig med mig ett lager hem också och några få trattisar och frös sönder mina tår. 

Ikväll blir det julbord med jobbet :)