Pocket 39:-

Förövrigt så har detta varit en riktig slöare dag. Challe och Wilmer ringde till Götav i förmiddags och bjöd in sig själva med motiveringen: Kan vi få komma till er nu för mamma och pappa är trötta på oss.

Det fick de såklart... och vi fick handla manlig tandkräm och annat i lugn och ro. Pocketarna kostar ju bara 39:- på MAXI för tillfället och det är mer än sällan jag går ut därifrån utan en ny liten pocketbok. Det är ju bra att ladda upp i väder som detta. Jag ska sluta läsa om seriemördare även om jag älskar kriminalare.. för jag har nämligen börjat drömma om seriemördare.. blanda annat att Gson var en sådan och det var så sjukt äckligt verkligt. Vi levde precis så som vi gör nu men att han vid sidan av var en riktigt otäck seriemördare och jag fattade inget. Hepp, så nu lägger jag ner den typ av läsning. Fick med mig Sylvia Day hem, samma skrot och korn som Fifty shades ungefär fast lite väl mycket kopia och inte riktigt samma kvalité men ack så mycket trevligare för drömmarna än vad Nesbø och Kepler bjur på.. hoppas jag. 

Våra små busfrön nappade snabbt på lite bergsluft i eftermiddag. De skyndade sig ut i hopp om att de skulle få åka i bagaget upp till berget. Hur söta och fjäskiga de än må vara så går gränsen där. Mina barn åker inte i bagaget! Haha, de hittade till och med rep som de tyckte att de kunde binda fast sig med där bak.. som bälte. 

Mamma och PT? PT-mamma? 

Efter träningen blev det fri lek. 

Ni vet väl om att om man stoppar ett grässtrå i munnen (eller "ett vete" som grabbarna säger) så blir man faktiskt en riktig cowboy.