Hamburgare

Idag är jag världstrött! Somnade "nästan" på lunchen och det hör inte till vanligheterna. Kollat på Wilmers Nickefilmer när jag kom hem och har bara tagit det lugnt. Skönt det!

Igår var vi i Skövde och shoppade lite, eller ja ganska så mycket till vår lille pojke som växer alldeles för snabbt. Plockade ihop det sista i storleksväg som var kvar på rean men det blev en hel del utöver detta också :) Wilmer har aldrig varit något shoppingbebis, har aldrig kännt att jag haft något ro till att shoppa med honom i vagnen. Vissa har ju daglig rutin på att gå i klädaffärer med sina bebisar, skulle inte ha fungerat för mig. Wilmer är nu därför inget exemplariskt shoppingbarn. Visst han kan och brukar vara jätteduktig men efter ett tag brukar han tappa tålamodet och ger sig inte förrän han får titta sig omkring lite själv. Det är klart att han kan få göra det men... han är då precis överallt och lite till på en och samma gång.





Har funderat på det där med hans mat också.. Tänk vad besatt jag var i när, var, hur och vad han fick i sig ett bra tag efter jag slutat amma. Det var på klockslaget det, blev nästan lite panik om jag missat på några minuter, hahaa vad löjligt egentligen. Har aldrig varit några problem med Wilmer och mat. Han äter det som serveras och är underbart tjock, rund och sund :) Är inte lika nojjig över mattider m.m. känns lite lugnare, skulle man "glömma" något mål märks det efter en stund och då är det bara att åtgärda. Han äter oftast samma mat som vi och det är vääääldigt skönt!! Visst tänker man till lite så att det ska passa "hela familjen" men det känns bara kul och även lite nyttigare.

Det har till och med hunnit bli några hamburgare för grabben. Vi tycker att det är helt ok, så längre det bara är ibland och så länge vi vet att han annars får "nyttig" mat.




Nu är det Hockeykväll :)
Imorgon är det arbete till 14 sedan är det jag och småkillarna, det är Mattias arbetshelg. Vi ska nog klara oss. Igår köpte vi ju två nya Nicke Nyfiken-filmer, idag kom pappa med en Nicke-långfilm, så i brist på annat vet jag att vi kommer att klara helgen... hemska mamma... ne vi gör faktiskt annat kul också, blir ju inte bara film.