Fredagsmys

Lite lagom uppassad bebis.

Lite lagom uppussad bebis

I eftermiddag har jag och Love lekt med Kelian och Noomie medans Charlie lekte med Nicole. Kaffe drack vi också. Jag haft huvudvärk halva dagen.. fattar fortfarande inte efter flera år att jag är kaffeberoende och glömmer ibland kaffet. Värken släppte nästan direkt. 

Noomisen skippade kaffet, för henne funkade det lika bra med ett plastaglassrån

Wilmer har börjat med uteträning ikväll. Brrr vad kallt tänkte jag men han tyckte tvärtom. Tänk förr i världen när man knagglade runt på slask, is- och snöbelagda grusplaner i snöstorm, med knickers mitt i vintern likt bambi på hal is.. det var tider det. Nu används nog knappt inte några grusplaner längre när det finns uppvärmda konstgräsplaner. 

Hela familjen tog sig sedan hem i lilla lånebilen, det gick :) Fast då hade vi ju varken handlat eller med någon vagn.. 

Ikväll har Lofsan badat bort sitt snusk i håret. Han har smörjat sig rikligt senaste dagarna och har blivit riktigt fin i huden.. men gammel salva i kombination med lite skorv i hårbotten luktar inte hallon direkt.. 

Fredagsmyst hann grabbarna med en sväng också. Inte kunde jag tro att det skulle vara så förbannat mycket eventuella spår av mjölk i allt. Så jäkla onödigt!! I chips exempelvis, vanliga salta potatischips SÅ onödigt! Men vanliga Pringels funkar fast till ikväll hittade jag några naturchips där det bara var potatis, solrosolja och salt inblandat.. varför ska det vara massa annan skit i allt när det inte behöver vara det? 

Hmm.. och jag kände mig en smula vilsen en stund..
Jag och katten håller till i tjejhörnan.. och i andra hörnan.. min lille son.. han har bytt hörna, han brukar ju hålla till i tjejhörnan. 

Inte ett gnäll. Han slukade sin lilla portion i ett nafs med drick-pipsnappen. 

Sedan fick han bröst och somnade gött. Vi får se hur det funkar imorgon när jag ska vara ensamstående. Men uppenbarligen så köper han ju iallafall smaken och det känns bra.