Helghändelser

I fredags var vi på efterskottskalas hos Wilmis. Gött kött och annat smaskigt. Ja och innan det så var vi på Netto och då fick jag ta igen det där med killen som inte mådde så bra efter Balder.. som vi inte fick hjälpa. Nu var det ett späckt bakhuvud, minnesförlust och lite blodbad innan ambulanskillarna kom. Men det gick nog bra med den stackaren tror jag. 


Igår var det lördag och Mattias gjorde sitt sista pass innan semestern. Fast han slutade tidigare för vi skulle till Gökhem. 


Det har iallafall varit toppenväder. Först tänkte jag ta med grabbarna till badet eller Panka. Men jag vet att jag blir stentrött efter sol och bad och det skulle inte passa sig så bra inför kvällen. Dessutom så har jag inte varit ensam och badat med alla tre. Loffe behöver ständig punktmarkering. Challe är ju en nybakt simmare och honom vill jag heller inte släppa ögonen ifrån. Wilmer är nu mera en rutinerad simmare MEN jag har inte hjärta och själ till att lämna honom helt utan hökögon emellanåt. Så jag har lite svårt för att se hur jag skulle få ihop det. Men jag hoppas att vädret håller i sig så att jag förhoppningsvis får uppleva att jag klarar av det. Men nu har jag ju min trogne vapendragare vid min sida de kommande tre veckorna så det är väl dumt att laborera med tre pojkars säkerhet när jag inte behöver. 

Det blev en promenad till Ica istället. En varm promenad som krävde glass, festisar och lördagsgodis för att få genomförbar.

Kvälle i Gökhem var en hit! Det har blivit lite av en tradition. En väldigt rolig tradition. Mat, dryck, mängder av trevliga människor och tävlingar. Igår chockade jag mig själv och alla andra med att vinna en marshmallowstävling. Jag fick in mest i munnen. Lika töjbar i mun som i de flesta lederna tydligen.

Dock sämst på att jucka sönder en ballong tydligen. Sedan blev det typ en upprepning av förra helgens tema. 90-talsmusik är het i mina kretsar :) Spotyfi är en väldigt bra uppfinning egentligen. Tänk hur man fick slita för att byta låtar på 90-talet. CD-skivor eller blandband som spelades in från radion.. Vet mina söner vad ett kasettband är? 

Idag har det inte hänt många knop här. Grabbarna kom hem i raggarbiii strax innan tolv. Mattias har varit i Axvall och travat. Loffe har velat trava omkring med mig överallt. Han tar min hand och vill att jag ska följa med honom. Typ jämt. Det är väldigt gulligt och mysigt på ett sätt men lite krävande på ett annat. Han kommunicerar på miljarder  sätt den där lille pojken. 

Det har bara rasslat till i den verbala utvecklingen. Han är en liten härmis som snappar upp varenda ord. Ibland blir det fel men ganska ofta blir det rätt. Han härmar låtar på radion också. Han härmar allt. Haha, förut försökte han sig på abc-sången.. rätt melodi blev det iallafall och ett par bokstäver prickade han nog in.