Trött i röran

Idag har jag en ledig dag i mördarveckan, passar på att vara ensamstående. I röran! 

Jag är rätt så trött nu för tiden. Behöver vår. Ljus. Men den kommer väl. Jag ser fram emot när detta projekt blir klart och tänker att denna röra inte kommer att vara för alltid. Förhoppningsvis blir ju resultatet bättre än innan. Eller ja, det blir det! Kan inte bli sämre iallafall. Jag har vantrivts med detta kök sedan tag 2 då vi fick det. Vadå impulsköp bara för man råkade köpa ett hus?! Nepp, nu har vi tänkt behagligt, praktiskt och vi-har-ett-litet-hus. 

Förmiddagen sov jag bort så att jag slapp se röran. När jag hämtat hem grabbarna kom lilla V förbi en sväng. Nu har jag precis tagit ett krafttag bland all ovikt tvätt sedan i somras ungefär. Det är en enda röra precis överallt här! Får smått panik men inget blir ju bättre av att inte göra någonting. Snart ska jag till form. Försöker hitta formen igen. Den har varit borta i över ett år men den ska tillbaka. Är det något som ger mig energi så är det att köra slut på kroppen. Det låter nog konstigt men alla som provat och gillart vet vad jag menar. Två flugor i en smäll då det är bra för både hjärtat och hjärnan. 

Förresten så kanske jag inte ska kalla mördarveckan för mördarvecka. Vi är sedan nån vecka eller två fulltaliga på sköterskefronten för första gången sedan oktober så det är liksom nästan en fröjd att gå till jobbet nu. Underbart! Dags att svida om, lämna kottarna på Götav och steppa loss. 
Bilden har inget med texten att göra men hon är bra go min lilla mördarinna.