Sval dag

Käre tid vad bilder jag har. Försökte mig på att beställa en hög i våras men det programmet var så fruktansvärt segt att jag gav upp. Idag har jag hittat till PhotoBox och där går det mycket fortare, tar visserligen ganska mycket tid ändå eftersom det trots mycket sållande blivit en hel del bilder under senaste 1 ½ åren!... Det håller på och laddar upp nu så jag vet inte vad antalet blir ännu :)

Skönt med en lite svalare dag, kan behövas emellanåt men det får gärna bli varmt igen.. på lördag för det är lite jobbigt på jobbet när det är varmt.

Idag har vi bara tagit det lugnt, mamma, pappa, Jimmy och Viktor kom förbi med lite bullar, trevligt. Wilmer vaknade på helt fel sida efter midddagsvilan, kände inte igen denna tjuriga kille som annars alltid är så glad... och det enda som hjälpte var moffa :) När han väl kom över på den glada sidan igen har han varit alldeles underbar som vanligt. Han har blivit totalt leksaksbiltokig också! Det ska lekas med bilar, traktorer, mortorcyklar och alla övriga fordon som går att få tag på ca 98% av den vakna tiden (fast han cyklar och åker brandbil en hel del också). Han är minst sagt en mycket pojkig pojke och detta på eget bevåg. Det är ju inte så att vi tvingat på honom massor med bilar och "pojksaker", det kommer liksom ganska naturligt ändå.. han har varit väldigt pojkig ändå från start så den här bil/fordonsperioden kanske inte var helt oväntat :)  

Imorgon ska jag jobba igen. Wilmer ska vara på dagis några timmar och Mattias ska förhoppningsvis hinna måla första omgången på husets framsida.