Funkat bra

Utvärdering av veckan hittills kanske? Jo, vars det har funkat riktigt bra. Annat blir det väl säkert på söndag då ja börjar på riktigt och är lite mera ensam... fast ändå inte. Har varit "lugna" nätter (även om det ändå varit att göra) så jag har faktiskt inget att klaga på. Har somnat när jag kommit hem var eviga morgon precis när jag lagt ner huvudet på kudden. Vaknat av mig själv kl 14.00 de två första och känt mig någorlunda utvilad och färdigsoven.. imorses bestämde jag mig för att sova till 12.30 eftersom jag är ledig inatt och tänkt få mig lite nattsömn. Utan att stresställa klockan, utan att ställa klockan överhuvudtaget så råkade jag slå upp ögonen och återigen känna mig färdigsoven exakt 12.30. Magic moment? Något som är lite lurigt är väl min nya ballongmage. Poff sa det bara.. men jag måste äta på natten annars kan det ända att jag ramlar ihop nånstans har jag en känsla av. Jag blir stenhungrig kl 03 och jag måste även få i mig en frukostmåltid lite innan jag åker hem så att jag kan somna så där gött direkt utan att böka med krubb när jag kommer hem. Picko att inte lägga mig hungrig. Träningsbiten har legat på is under veckan.. fram tills idag och det var förträffligt skönt att få flåsa och svettas lite :)

Grabbarna har haft många och långa dagisdagar i veckan. Något de inte är så vana vid. Har inte varit några problem med att lämna dem och de verkar trivas bra med att gå på dagis precis så som många andra barn går på dagis. Däremot så har de varit förjädra gnälltrötta och bråkiga under eftermiddagarna.. tror att de råkat ärva mitt tålamod.. och att iallafall Challe också utvecklat sitt ännu en nivå. Men men, det blir nån sån här vecka emellanåt och det får de ta, haha. Nej, de är faktiskt riktigt goa för det mesta. Har full förståelse för deras trötthet efter långa dagar som de inte är vana vid. De kanske vänjer sig?

Mattias har lyckats jobba två dygn av de tre nätterna jag gjort. Händer inte ofta men lika bra att det blev första veckan så vet vi att sådana veckor faktiskt fungerar nu när mamsen blivit nattarbetare.

Grabbarna har fixat nätterna själva hemma väldigt bra faktiskt.. över förväntan. Bara Wilmer som varit lite orolig när jag kommit hem på mornarna.. Nää, fy vad hemsk jag är!! De har haft nattdagis på Götav så klart.

Ikväll har jag och Gson tittat på sista Varg Veumfilmen.. känns lite sorgligt på något sätt, vad ska vi nu göra i fortsättningen? Hoppas det kommer mer Vargfilmer! Nu tror jag snart att jag ska försöka mig på det där med att sova på natten.. var ett tag sedan sist. Godnatt.

Jo, så här kan det förresten se ut på natten om någon missat att vara vaken då. Känns som att det kunde vara en helt vanlig snöfri dag kl 16.14 i slutet av december. Jag gillar sommar mer...