Förstoppning à la campingtoa

Igår fick jag en kanondag igen! Mamma och pappa var här och det var en lugn och mysig dag med sol, grill och lite shopping.. Fick både tid och ro till att raffsa åt mig ett par 50-kronorsplagg på H&M :)
 
Idag är det värre. Grått utan ände på himlen.. För ca 2 timmar sedan så började det regna och som det ser ut lär det väl fortsätta så hela dagen.. Challe chillar, mannen likaså.. Wilmer halvsover framför Barnkanalen och jag... är campingförstoppad. Let's get överprivat! Jo, jag har drabbats av campingförstoppning, helt klart!
 
Jag tror inte att jag är ensam i denna sjukdom, jag tror att den egentligen uppfanns decennier tillbaka i tiden. Men den är nog lite tabubelagd.. Den värsta form av campingförstoppning har jag nog fått bevittna... eller det var snarare när personen ifråga lyckades bli frisk från denna sjukdom.. jag med flera försökte frenetiskt hjälpa till att spola ner världens största campingförstoppningskorv! Vi spolade, skrattade, spolade, skrattade och spolade. Tänk vad kul det kan vara med lite (rekordmycket) bajs ibland.. Efter ca 30 spolningar fick vi ge upp och lämna jätten i toaletten. Pappret försvann nog redan på första spolningen men resultatet av campingförstoppnigen var helt enkelt alldeles förstor för att bli av med... Inte dåligt av den sjuke att lyckas få ut den!! Ont gjorde det dock om jag inte minns helt fel..
 
Jag brukar inte drabbas av denna sjukdom..men nu så.. Dag 6.. och jag känner mig som en tung bullig ballong! Jag har under vistelsen här ätit mer än någonsin, speciellt de dagar då det varit dåligt väder.. har inte funnits så mycket annat att göra..
 
Jag har faktiskt haft mina chanser. Häromdagen så fick jag en lugn stund, det var dags.. men nää, det gick inte. Jag fick helt plötsligt en okänd granne bakom den tunna väggen och det blev tvärstopp. Igår morse kände jag att det bara var helt perfekt, gick dit och visste att det skulle kunna gå snabbt. Hann inta position och vips så stod både Challe och Wilmer och bankade där utanför.. "Vad gör du mamma? Bajsar du? Hallååå!?.. vilket efterföljdes av lite försök till att vrida upp låset utanför, lite tjafs, gnäll och bråk.. Challe började lipa och sprang iväg (vart? Tillbaka till stugan? In i hästhagen? Ut på egna äventyr?) "Mamma, nu är jag jättebajsignödig, du får hjälpa mig.."
 
Kan jag inte få en endaste liten ostörd toapaus? Jag kräver inte mycket men jag skulle hemskt gärna vilja sköta min mage ifred. 
 
Själva toalettanordningen är det egentligen inget fel på. Det är riktiga toaletter med riktig väggar och dörrar.. Inte alls i klass med båstoaletterna som var uppradade i tiotal på längden med en halvmeter luftspringa mellan golv och vägg/dörrar och med endast en lite fjuttig hasp till låsanordning.. de där toaletterna som min vän tillslut slog bajsstorleksrekod på.. Nej, här är det bara två riktiga toaletter. Vi är tre småstugor som delar på dessa. Alla tält och husvagnsinvånare får dela på andra lite mer kampingklassade toaletter. Men vad hjälper det när det liksom har låst sig här? 
 
Så fort jag intar toaposition så är Wilmer snabbt där utanför och checkar läget, Challe är inte den som är den och har snappat upp brorsans toamarkering av mamsen så typ 15 sekunde senare brukar han infinna sig i toahuset han också. Om grabbarna inte lyckas uppmärksamma att jag smittit iväg så har någon i de andra två stugorna minsann anat vad som är på gång. 
 
Jag funderar på att ge upp och vänta tills imorgon. Då ska det minsann tömmas som aldrig förr på min egna toalett. Helst smärtfritt och lättspolat!