Grått, stormigt och småregnande

Nä nu börjar jag tröttna på vädret! Det gör nog grabbarna också. De pendlar mellan värsta vänner och bästa vänner med fördel värsta känns det som... och det på en pytteliten bostadsyta. Tålamod är fiskarens bästa vän men jag är bara krabbfiskare.. så det tryter lite så att säga.

Jag blir så jädra seg av skitväder. Nu, nu när klockan är kväll, jo då spricker det upp minsann.. till ingen nytta. Imorgon väntas skitväder igen. Tjoho vad kul! 

Morgonmys med lille Bullen. 

Blåsig morgonpromenad med Challeman för färska fallorinköp... lite lagom sponsrad av adidas.. 5 år och märkesnörd?! Allt ska vara adidas! Helst bara adidas. Hur ska det bli när han blir tonåring?? Men han hälsar att under hockeysäsongen är det Reebook och Bauer som gäller.. Gson inflikar nu att han sagt att han helt och hållet vill gå över till Bauer. Käre tid..

Min eftermiddagsyssla :) 

Försökte att inte lägga det så sent för gallans skull.. även om både jag och Gson somnade en längre stund med Lofsan i eftermiddag. Jag får väl offra  en gallnatt för di där kräftorna om det nu blir så. Och mina gallproblem är ju någon sorts lotteri.. ibland vinner jag övern och ibland förlorar jag. 

På tal om Lofsan. Han har testat lite mer matgrejer och det han tål så här långt är:
Potatis, morot, palsternacka, broccoli, Sinlacgröten, katrinplommon, päron. Nu när jag radade upp det här så inser jag att det inte var så himla mycket. Men han blir bättre och bättre på att käka det som han börjar vänja sig vid och var gång det är nån ny smak så är minerna värda miljoner.