Så jäla varm dag i Jäla

Idag var det sommar igen! Hela förmiddagen tog vi inomhus. Love har haft en vakendag idag! Han brukar alltid sova iallafall ett eller två långpass på 1,5-2 timmar men idag har han bara powernappat x flera istället.. why? Han har spytt rätt mycket också.. det brukar han inte göra. Och ätit lite kasst.. kanske är värmen? 
En bra huddag iallafall.. trots att han ser ut som en flammig lite flamma. Men bara flammor är bättre än prickar, böjvecksskit, torra röda fnasiga kliiga eksemområden och flammor. 

Efter att Wilmer slutat skolan så åkte vi till Jäla och hälsade på. Love startade med powernap och jag fick spela fotboll med Charlie.. medans Liza laddade grillen.. och Wilmer tog en paus nånstans.

Alice bäddade ner sig i "bäbisens säng"... ja, varför inte, bäbisen ville ju ändå knappt sova något idag.. 

Loffe hittade en mycket bra leksak som inte hoppade ner på golvet som alla andra leksaker. Han körde ett par rejäla lyckohjulssnurr och lottade ut stjärnvinster till höger och vänster.

Sedan blev det guppig promenad... för guppig, så det blev bara en powernap.. Challe den lille strandraggaren körde bar överkropp i den varma sommarvinden. 

Strandkillen ville bada där i också.. men det blev inget med det! Alice ploppade stenar istället. 

Två små söta brorsor på en grusig landsväg döper jag denna tavla till. 

Loffe powernappade en 10-minutare på vägen hem men vaknade när mamman beställde en efterlängtad chokladmilkshake på McDonalds. Här står vi på ett av hans favoritställen.. framför spegeln. Han blir lika glad varenda gång han får se den där korta, tjocka, skalliga och söta gubben :) 

Om man bara powernappar en hel dag så tar powern slut innan det är tajm för kvällsmaten innan sängdags. Vad gör man då med en unge som inte älskar en endaste napp men som är supertuttig men inte hungrig? Men ger'n lillfingret. Lillfingret fungerar ofta utmärkt även nattetid då den lilla korta gubben vaknar till ohungrig och behöver somna om snabbt. Bra att något funkar när det är bröstförbjudet.. men en napp hade varit bra smidigt alltså. Vi jobbar vidare på det! 

Jag borde sova för längesen. Ensamstående, nattpass och imorgon är det full rulle mellan 07-8.30 då alla ska äta, klä sig och infinna sig på skola och "daggan" (som Challe lite coolt säger). Jag längtar efter sommarlov då det inte behöver passas några tider! Loffe har varit inställd på 08.20 när han slipper skjutsa Wilmer.. den tiden får han gärna fortsätta med på sommarlovet.