Bye bye PMS

Kör väl på med ett till.. grabbarna sover och Gson spelar NHL... Jo, jag tror att jag är PMS-botad!! Helt underbart skönt!

Jag har ju typ varit nästan invalidiserad av hormonspel senaste åren.. En vecka innan det varit dags så har de och jag varit förjäkliga! Depp utan dess like, obefintlig stubin.. en lättantändlig och sur mamma, fru och dotter antar jag. Känts som att jag inte fått plats i mitt egna skinn med allt humör och alla sprudlande arghormoner.. drömmar och djuptänk.

Hur länge har jag käkat FEMAL-tabletterna? Nästan tre månader snart tror jag. De har haft önskad effekt de senaste två menstruationerna iallafall.

Förra månaden blev jag helt chockad.. Mäh? Vad är det här? Nu? Jag har ju inte känt mig låg och ledsen än?

Igår var det dags igen.. lika chockad då.. och inte minstaste mensvärken heller. Mirakelpiller för mig :)

Idag har jag dock känt av det lite.. Lite lättirriterad, men övergående och inte som förr.. blev förlamat trött en halvtimme men självbotade detta genom att ta med Wilmer till skogen. Något som varit lite hormonigt idag har ändå varit "suget"... Jag käkade en halv sats negerbollar till frukost och hade värsta flötsuget nu ikväll.. så M fick åka och köpa en akutpizza för att stilla detta begär.

Så nu ligger jag här och päser och jäser i soffan efter att ha hetsätit en hel pizza.. känner att den hälsosamma kvällsmaten nästan rinner ur ansiktsporerna på mig.. nästan så jag ångrar att jag inte valde till lite kebabkött, två portioner sås och extra ost.. men men, det får jag ha i baktanke till nästa månad :) Sött och flöt får gärna vara "mens" för mig... bättre än nedstämdhet, aggressivitet och smärtor!!... fast jag får väl ta och erkänna att jag lipat lite till filmen I am Sam ikväll också.. men det kanske jag troligen gjort utan hormonstegring också?