Bevara för alltid....

Wilmer har varit alldeles underbar idag! Det där med kvalitetstid för honom är nog ingen dum idé. Det är ju inte direkt så att jag struntar i honom i övrigt men både jag och han verkar ganska överrens om att det är skönt att det bara får vara "vi" en liten stund då och då.. Jag och Charlie har ju våra "vi" stunder vi också... Det behövs nog. 

Hela eftermiddagen har vi däremot varit hela familjen. Vi börjar ju bli några stycken :) Både Wilmer och Charlie har varit på strålande humör. Vi har dansat och sjungit allihopa. Wilmer är så go när han sjunger! Han börjar memorera allt fler låttexter och det är ljuvligt att höra hans vackra stämma! Charlie är otroligt go han också, snällare unge får man nog leta efter. Han är rolig nu, börjar få lite benstyrka och orkar stödja sig allt längre stunder på de små tjocka benen (självklart måste jag hålla i honom :)), han ser så fruktansvärt mallig och busig ut när han klara att stå innan benen viker sig efter en stund :)

Tänk om man bara kunde säga Freeze! och bevara just ett speciellt ögonblick som man aldrig vill glömma... spara det och ta fram det när man känner för det... Då skulle jag bland annat vilja "freeza" Charlies ögonkontakt när han käkar, känslan av att gosa min kind mot hans mjuka och tjocka kind, synen av hans lugna andetag då han sover som skönast, synen av hela honom när han sover som skönast... hans bebisdoft, hans leende... Speciellt hans leende som allt oftare visar sig när Wilmer pratar och gosar med honom ♥, den där busblicken han får när han står på sina små ben, händernas rörelser, ljudet av hans joller... Det finns en hel del jag skulle vilja bevara med Wilmer också. Hans underbara sångröst, hans supergoa uttryck och inlevelse då han ska berätta "viktiga" saker. Hans lyckliga ögon och ansikte då han vaknar på morgonen och tittar på mig och alltid lika glatt äger: Hej mamma! och sedan lägger sig mot mig och bara myser... hans pussar, kramar, slängkyssar.. det finns mycket, mycket mer... Jag får nog skaffa mig en liten pannlampa med inbyggd filmkamera så jag kan bevara dessa stunder.

Nu ska jag ha lite ögonkontakt med matmonstret!