Fredagsmys

Idag har jag jobbat igen.. Imorgon börjar jag "på riktigt"!.. eller jag har väl jobbar på riktigt idag också men imorgon avslutar jag min föräldraledighet och kör på som en vanlig arbetare. Det känns faktiskt riktigt bra. Är skönt att komma hemifrån för då är det roligare att komma hem efteråt... Hoppas barnpusslet löser sig bara..

Efter arbetet tog jag en varm promenad till faster Yvonne som fyller 55 idag. God tårta och kakor samt trevligt sällskap.. Massa grejer till grabbarna. Challe fick kalasa där idag också.. Han firars lite överallt den där grabben. Wilmer går ju inte lottlös direkt han heller :) Han tjänar rätt bra på att ha skaffat sig en lillbrorsa...


Efteråt blev det ett snabbt kvällsbus på Götav för grabbarna.. sedan hem och ordna lite Fredagsmys med Stefan och Linda. Mer presenter till grabbarna. Tacos stod på menyn idag igen. Jag har varit så tacotrött som man bara kan under några år men på senare tid har jag fått tillbaka tacosuget.. Tror jag föråt mig på det där när jag flyttade hemifrån. Var ju rätt hett på tapeten ett tag med Tacos så det blev det lite för ofta.


Snyggaste mat-i-munnen-kortet!

Nu är jag mättare än mättast. Paketen är laddade inför morgondagen.. Tror att jag somnade ungefär nu i mitt mobila värkklickande för exakt ett år sedan... Känns som igår. Åh, vad jag är glad att Challe är den han är. Lite väl klättrig för min smak men annars helt perfekt! Så småning om lugnar sig väl klättret.. Hur ofta klättrar 13-åringar på precis allt de ser liksom?... fast jag hoppas ju givetsvis på att han lagt ner klättringen innan han är tretton.. Men tänk om det är hans grej? Tänk om han blir en sån där som ska klättra på allt.. is, klippor, berg, höghus... om det blir hans stora passion?! "Öhh, morsan jag ska klättra upp för Mössebergstornet i eftermiddag.. värsta adrenalinkicken... jag behöver nya klättrarskor, sele och senaste repbromsen!....  ne sluta sväva Pernilla och gå och lägg dig!!