Lördag eftermiddag/kväll

Gör ett nytt försök med lördagens eftermiddag. Efter Skövde plockade vi upp Mattias som hade packat på sig alla tacosgrejer han kunnat hitta. Vi åkte ut till Liza i Jäla där det var vårmarknad. Lantligt och mysigt. Köpte ett par brökakor i bakstugan, grabbarna köpte lite hemmagjort godis. Såg på när en häst vände på jorden.. det handlade inte om att plöja utan nåt annat som stadsbon glömt ordet för nu.

Vi fick också träffa ett par får som fått ungar... samt se en detaljerad film om när lammungarna föddes... och även en flashig om när de tillverkades.. hm.. Wilmer satt som klistrad framför storbildsskärmen på en fårskinnsklädd pall.

Det var även lite försäljning inne i en gammal kvarn. Wilmer fortsatte därinne sitt femårstrotsiga beteende. Han skulle pilla på och testa allt. Gamla antika saker som jag inte tror var till för pill. Sprang efter honom som en annan höna bland alla fyrtioarton branttrappade kvarnvåningarna... "Du får bara titta på grejerna, inte röra, de är gamla och ömtåli.... neeeerj, rör inte den! Inte den heller!! Men lyssna då! Nej, släpp den!! Hallå?!? Stanna då! Nej inte den, men släpp då! Rör inte den!!"

Puh!

Sedan hem till Liza för att klättra och sprippa på grushög samt leka gladiator på ett par stockar innan vi begav oss in i *host *host värmen för att fixa mat. Challe tyckte att Viktor hackade i alldeles för långsam takt.. så han tjuvstartade måltiden innan oss andra :)

Ingen aning om i vilken ordning dessa bilder hamnar i eftersom att phonen tydligen bestämmer sånt själv.