Lille W på Berget

Återigen en tripp till berget med Liza. Återigen en ny mängd med foton :) Wilmer var lite lagom för trött men tyckte nog det var ganska kul i alla fall :) Vi konstaterade dock båda två att det var lättare att fotografera honom förr... på den tiden det bara gick att sätta ner honom och han satt stilla pga att han inte kunde annat än att sitta då. Nu är det annat, det gäller att vara med i alla vändningar, hopp, skutt, spring, "ge upp-slängningar", rullningar, smitningar m.m.















Pust och stön.. Jag känner mig varken smidig, liten eller smärrt direkt.. Har just nu haft en hemsking förvärk som till skillnad från tidigare förvarningssammandragningar men insalag av lite ont gjort riktigt ont.. känns som det är mer på G... Ajaj.. flashbacks... mm vad skönt!!.. Ska försöka se klart på gårdagens ifrånsomnade film, detta bredvid min "vägra-sova-i-mitt-eget-rum-men-slockna-på-en-halv-sekund-i-mammas-säng-pojke" och min otroligt hemskt illaluktande hund...  

Tack för idag Liza... Jag hoppas verkligen att du glömt bandaget för nu hoppar jag i säng och orkar inte gå upp för att öppna :) ....jag tror och hoppas att du glömt!