Halloween 2014 Del 1

Anna Gson och Biffen tycker att jag använder den här bloggen alldeles för dåligt nu för tiden. Jag håller med! Hur ska jag i framtiden kunna ha koll på dagens nutid och framtidens dåtid när jag bloggar så förbaskat dåligt nu?!? Skärpning eller lägg ner't helt! 

Så här kommer det ett inlägg på beställning:

Halloween. När vi var i Ryd så önskade grabbarna sig en Halloweenfest. Det fick de men det var sista dagen och det blev alldeles försent på kvällen så när alla var ombytta, sminkade och tilltugget var framdukat så var alla barn svintrötta, griniga, gapiga, tjuriga och inte alls på festhumör. Wilmer F tillexempel joinade oss inte ens vid bordet. Så kan det gå när planeringen inte är på topp. 

Gson slog på stort och drog på sig nåt på huvudet. Rekordutklädning på honom nästan! 

Tilltugg som alla var alldeles för mätta (Cadillacrestaurangbesök alldeles innan) för att tugga på! 

Jag försöker lätta upp stämningen med en fri-solodans framför min make. Men sedan gick jag och grabbarna till sängs. De såg framemot mormors fest istället. 

I förmiddags tog vi en liten paus från Halloweenandet och åkte till Stellas med en skara på 9 ungar. Kelliano var i himmelriket :) Här har de byggt ett eget bollhav av alla storlegobitarna och hämtat bollar från andra redan befintliga  bollhav. Onödigt men kul! 

Ikväll var det dags för mamma Lotta att ha sin fest. Den fick högre betyg av mina söner :) 

Detta är en köttfärslimpa. Jag själv tycker mer att det liknar Tjälknöl av mänskohuvud men den smakade mums som precis allt annat som Lottsson bjur på. 

Till efterrätt blev det hundskit. Liknar hundskit där hunden är lite så där halvkrasslig i magen. Gudskelov luktade det inte som halvkrasslig hundskit! 

Challe käkar bajs.

..och jag mumsar på ett litet öga. 

Inte jättemånga högklassiga bilder från kvällen med datorn är seg men kortet sitter i för uppladdning iallafall. Phonebilderna får duga så länge. Nu ska den ensamstående mamman gå ut och ropa på katten igen. Hon kan inte ta en bortamatch på självaste Halloween. Hon gillar inte detta väder heller så att hon inte mötte upp oss när vi kom hem ikväll är inte likt madam.