Sommarlov

Imorses vaknade jag med världens bränna.. i hårbotten! Jag kunde knappt borsta håret, men lyckades till slut då jag höll ungefär 0,5 cm marginal från självaste skalpen... Öronen ska vi knappt tala om.. och ryggen.. Jag hade en heldag på Odenbadet igår (ena halvan med egentid och andra halvan med guldklimparna). Wilmer är en riktig liten fisk och Challe är en redig plaskare :)





Idag har vi hållit oss här hemma. Eller ett litet svettigt Vivepass mäktade jag med i förmiddags trots mina brända kroppsdelar.. Sedan har jag planterat mina reablommor/träd, barkat färdigt i framsidelandet, plockat skräp, sopat, städat lekstugan, vattnat, vikt tvätt, plockat blommor, grillat, dragit igång golvläggningen i lekstugan, blivit igångsatt att städa insidan... En paus i alltihop tog vi oss då mamma och pappa kom förbi och då blev det sommarlovsfirande för Wilmer. Han hade sin sista dag för denna säsong på dagis idag. Morfar hade bakat en jättegod jordgubbstårta!




Ikväll har Mattias börjat putsa på vår lilla mur. Haha, han gick in för't kan man nog säga :) Jag tror att det kommer bli ganska så bra när det är färdigt... när det nu blir :) Det är i alla fall kul när det händer något..