Inte den piggaste

Vilken jobbdag! Huu, tror inte jag rastat mig ordentligt under dagen, fullt upp hela tiden. Det är ju inte så att man kan ägna tiden åt en uppgift i taget direkt... kommer alltid 239 saker emellan som ska göras samtidigt eller innan det jag håller på med! Känner mig inte hemma på D, för mycket oförberett på D.. har nog ingen koll på D..

Det trevliga idag var att Eva G äntligen kommit tillbaka efter att hon prövat vingarna som trainee på Äbo och distrikt. Underbara, positiva, lättsamma människa.. Kändes knappt som hon varit borta. Kul att det kommer att "flyta på" bra med henne. Vi hann klämma in en lunch med Anna B och Linnea, riktigt trevligt.. men jag tror att jag idag kanske behövt lite vila under lunchen.. Tur att jag inte dricker kaffe längre.. för det hade jag inte hunnit idag.. När jag kom hem var jag på ett hiskerligt humör och däckade i sängen på två små röda. Synd att säga att det börjar bli lite tungt i kroppen och att det är lååångt kvar och jag blir ju inte mindre direkt..

Det känns på riktigt som att någon har tagit ett stadigt och ständigt grepp i fram på mina revben och böjer dem med megakrafter utåt och bakåt, inte så skönt i ryggen. Känns också som att lungorna trycks upp och ihop, att livmodern liksom pressar upp allt..  Jag får väl se till att inte äta så förbannat mycket jämt också, blir hundra gånger värre när jag är mätt, känns som att magsäcken sitter mellan brösten och trycker :) Dagens tips till mig själv: Undvik maffiga buffér!!
Men de finns de som har det värre kan jag lova!

Det är ungefär 7 veckor kvar till min låååånga semster, det ska jag minsann klara av om jag så ska åka rullstol mellan patienterna :) Ne, jag mår faktiskt ganksa bra, hade revbenen fått sitta orört där de brukar, lungorna legat fritt och rymligt och om jag hade varit piggelin hela tiden så hade det varit alldeles för bra, man kan ju liksom inte få allt. Lite småkrämpor hit och dit får man tåla. Halsbrännan har jag botat med Omeprazol i alla fall och det är alldeles underbart att få vara utan den lilla åkomman.

Nu börjar jag bli trött igen, sängtajm!